2010-01-06

Snöstorm...

Vaknar efter en god natts sömn, mycket sömn. Blir sen till gymet, messar och talar om. Får svar; "-lugnt, sitter på en sen spårvagn". Inser att "snöstormen" återigen har försatt Göteborg i ett tillstånd av chock. Tänk att vår infrastruktur i Sveriges näst största stad nästan helt faller samman för några minusgrader (förvisso för många i mitt tycke), lite virvlande snö och sidvind.

Foto: Martina Cardemyr


Träningen gick fantastiskt. Stor styrkeökning från i söndags till idag. Lite gnäll hördes men det gick otroligt bra ändå. En övning som inte funkade alls i söndags gick av bara farten idag. Trevligt tycker jag. Det kommer bli hur bra som helst i Globen. Den kroppen skulle till och med kunna hantera en "nakenchock" vågar jag påstå. Nu sjunger man förvisso inte med sina triceps, men snygga muskler i rutan är inte heller fel. Man äter ju som bekant med ögat också.


Sen var det dags igen. BodyAttack. Öva. Tre låtar satt som en smäck direkt, 4:e låten tog en genomgång sen var smäcken där också. Två varv körda sen skrek kroppen efter vila. Vilade vi? Nähej då. Med en dåres envishet tog vi itu med upper body conditioning-låten. Som vanligt med inställningen att hur svårt kan den här vara. Efter 1.30 in på låten skrek både jag och Malin rätt ut. Hur i h-ete kan man bara vara så sadistisk och sätta ihop en styrkekoreografi på det viset. Till råga på allt fnittrar f**skapet på den medföljande DVD:n. Men slutar vi? Näpp! En gång till tar vi det för säkerhets skull, så att smärtan verkligen sitter ordenligt. Vi inser med ett skratt att vi älskar det här. BodyAttack är den ultimata träningsformen för en riktigt stark och uthållig kropp. Try it!


Imorgon är det jobba som gäller. Mycket pill kvar innan det nya datasystemet är på plats. Det kommer att bli hur bra som helst när det är up and running. Mitt arbete kommer nästan att kunna gå in under benämningen "rulla tummarna".

Vet ni, go´vänner... Ibland blir jag bara så trött på folk. Man kan välja. Antingen gör man ett problem av en möjlighet eller så tar man möjligheten, ser potentialen och gör det till en winwin-situation för berörda parter. Du har alltid ett val...


1 kommentar:

  1. Japp, det känns i axlarna och bröstet idag.. Värre lär det väl bli. Men du vet vad de säger: är det roligt att träna så tränar man för lite, så det är väl bara att växla upp ;)

    SvaraRadera